HÍREINK

2021.04.22.:

Kedves Vendégeink!

A mai napon tudomásunkra jutott, hogy egy budapesti székhelyű, műszaki cikkeket forgalmazó webáruház a károsult ügyfeleit a mi címünkre (2481 Velence, Zárt utca 9.) irányítja, hogy itt rendezhetik a kárigényüket. Szeretnénk leszögezni, hogy az érintett webáruházzal semmilyen kapcsolatban nem állunk! Miután a webshoppal hiába próbáltuk felvenni a kapcsolatot a békés megoldás érdekében, ma megtettük a szükséges bejelentéseket a rendőrségen és a Fogyasztóvédelmi Hatóságnál.

2021.04.18.:

Kedves Szálláskeresők!

Mint tudjátok, november óta a belföldi szálláshelyek nagy része zárva tart vagy csak üzleti, oktatási célból fogadhatunk vendégeket, aminek az esélye az ország több régiójában szinte egyenlő a nullával. A magánszálláshely-szolgáltatók több tízezres közössége elérkezettnek látja az időt egy ÓVATOS És BIZTONSÁGOS nyitásra a kisebb befogadóképességű szálláshelyek esetében - a higiénés szabályok fokozott betartásával, a vendégszám korlátozásával. 

A kormánytól semmilyen segítséget nem kaptunk november óta, mert a legtöbbünknek nincs saját alkalmazottja, így munkabér támogatás sem jár. Viszont az adót továbbra is fizetnünk kell hónapról hónapra és az üres ház fenntartása is nem kevés költséggel jár. Több szállásadó olyan régióban él, amit nagyban súlyt a munkanélküliség és ez a család egyetlen bevételi forrása. Értesüléseink szerint közülünk már többen feladták ezt a véget nem érő harcot és a vendéglátásban történtekhez hasonlóan felszámolják a szálláshelyüket. 

Amennyiben te is szeretnéd, hogy végre talpra álljon a belföldi turizmus, a szabályok betartása mellett szívesen utaznál Magyarországon határain belül, kis befogadóképességgel rendelkező szálláshelyeken szállnál meg, kérjük támogasd a törekvéseinket! Csatlakozz aláírásoddal a petíciónkhoz és lehetőség szerint oszd meg a célkitűzéseinket barátaiddal, ismerőseiddel egy pár szó kíséretében! Ha nem írsz a megosztáshoz pár gondolatot, akkor sajnos a legtöbben tovább görgetnek, mivel nem látják a petíció pontos célját! Anonim módon is aláírhatsz, csak arra kell ügyelni, hogy adj meg egy email címet, majd kattints rá a megerősítő linkre, amit kapsz. 

Támogatásodat előre is hálásan köszönjük és bízunk a mielőbbi találkozásban több tízezer szállásadó társam nevében is! 


https://www.peticiok.com/peticio_a_magyar_maganszallashelyek_megmenteseert_es_a_turizmus_biztonsagos_ujrainditasaert?fbclid=IwAR3IX1-vy4qhGul0vmppA3BpS4P5rMTydQ_R5aTvuy0PS4e5GUl4nA7BhKQ


2021.04.17.:

2021. december 31-ig bármilyen alszámláról lehet költeni bármilyen, SZÉP-kártya által engedélyezett célra - derül ki a legfrissebb közlönyből.

A Nolandia Apartmanházban mindhárom kibocsátó bank (OTP, K&H, MKB) SZÉP kártyáját elfogadjuk! 

https://www.portfolio.hu/uzlet/20210415/nagy-konnyites-jon-a-szep-kartyaknal-478826